Kampioenschap van Zeist

Zelf meedoen maar geen wedstrijdrenner? Dan is het Open Kampioenschap van Zeist iets voor jou! De wedstrijd voor sportieve inwoners van Zeist en omliggende gemeenten is toegankelijk voor deelnemers vanaf 8 jaar. Op het afgesloten parcours van bijna 2 kilometer wordt na het succes van 2017 ook dit jaar een speciale wedstrijd georganiseerd waarbij de winnaar (m/v) zich een jaar lang de Wielerkampioen van Zeist mag noemen.

Aanmelden

Deelname is gratis. Wil je verzekerd zijn van een startplek is aanmelden via de website nodig.

Inschrijfformulier Kampioenschap van Zeist

  • Persoonlijke gegevens

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze flyer al gezien? Download hem hier.

Ronde-van-Zeist-63ste-editie-3-juni-2018-A5-flyer

Over Ronde van Zeist
Op zondag 3 juni 2018 vindt de 63ste editie van de Ronde van Zeist plaats. Met een jeugdronde in drie verschillende leeftijdscategorieën, het Open Kampioenschap van Zeist én een officiële KNWU-wedstrijd voor regionale wedstrijdrijders belooft dit een geweldig sportieve middag te worden.

Volg ons op Twitter

Ronde van Zeist Strava
Voor alle geïnteresseerden en deelnemers aan de Ronde van Zeist is dit de plek om in aanloop, tijdens en na afloop je prestaties te delen en te vergelijken. Ben jij al lid?

Volg ons ook op:

© 1947-2018 Stichting Wielerronde van Zeist | Met veel plezier gesponsord ontwerp en realisatie: Ontwerpteam | Disclaimer |  Privacyverklaring | Contact

Pin It on Pinterest

Share This