Op zondag 27 augustus vindt als onderdeel van de 62e editie van de Ronde van de Zeist het Open Kampioenschap van Zeist plaats op het parcours achter ‘t Slot. Om 15.45 uur wordt het startschot van deze burgerronde gegeven voor de sportieve fietsers uit Zeist en omgeving die met elkaar de strijd aanbinden om de eretitel Kampioen van Zeist 2017.

Deze wedstrijd is bedoeld voor inwoners van Zeist en omgeving. Het is voor alle niveaus, voor heren en dames en vanaf 16 jaar. Een eigen racefiets en helm zijn verplicht. Fiets over een afgesloten en geheel geasfalteerd parcours en daag je fietsmaten uit om mee te doen.

Vol programma

Naast deze burgerronde, biedt de dag een vol programma met onder meer wedstrijden voor basisscholieren op een normale fiets, een wedstrijd voor topamateurs uit heel Nederland en als afsluiting van de dag rijden oud-profs en winnaars van diverse Tour etappes Erik Dekker en Jeroen Blijlevens samen met nog acht prominenten een wedstrijd achter de derny’s. Achter de rug van een gangmaker op deze speciale motoren, strijden zij met snelheden van boven de 60 km per uur om de bloemen en de kussen van de rondemiss.

Aanmelden

Zelf meedoen aan het Open Kampioenschap van Zeist? Dat kan! Aanmelden vooraf is gratis en kan via de website of via de facebookpagina.

Kijk voor alle informatie op de website www.rondevanzeist.nl

 

Lees hier het originele nieuwsbericht: De Nieuwsbode Zeist

Pin It on Pinterest

Share This