Kampioenschap van Zeist
Kampioenschap van Zeist
Kampioenschap van Zeist
Hoe word ik sponsor

Kampioenschap van Zeist

Zelf meedoen maar geen wedstrijdrenner? Dan is het Open Kampioenschap van Zeist iets voor jou! De wedstrijd voor sportieve inwoners van Zeist is toegankelijk voor deelnemers vanaf 8 jaar. 

Op het afgesloten parcours van bijna 2 kilometer wordt na het succes van 2017 ook dit jaar een speciale wedstrijd georganiseerd waarbij de winnaar (m/v) zich een jaar lang de wielerkampioen van Zeist mag noemen. 

 

Decathlon Dikke Banden Race

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar oud en wil je het weleens opnemen tegen je klas- of teamgenootjes? Meld je dan aan voor de Dikke Banden Race. 

Er wordt op een aangepaste afstand gestart in drie verschillende leeftijdscategorieën. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, behalve racefietsen (en elektrisch). Veiligheid voorop en dus is een helm verplicht. Indien nodig kan deze door de organisatie ter beschikking worden gesteld.  

Over Ronde van Zeist
Op zondag 2 juni 2019 vindt de 64ste editie van de Ronde van Zeist plaats. Met een jeugdronde in drie verschillende leeftijdscategorieën, het Open Kampioenschap van Zeist én een officiële KNWU-wedstrijd voor regionale wedstrijdrijders belooft dit een geweldig sportieve middag te worden.

Volg ons op Twitter

Ronde van Zeist Strava
Voor alle geïnteresseerden en deelnemers aan de Ronde van Zeist is dit de plek om in aanloop, tijdens en na afloop je prestaties te delen en te vergelijken. Ben jij al lid?

Volg ons ook op:

© 1947-2019 Stichting Wielerronde van Zeist | Met veel plezier gesponsord ontwerp en realisatie: Ontwerpteam | Disclaimer |  Privacyverklaring | Contact

Pin It on Pinterest

Share This